Αρχική Σελίδα

Atech sensor Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

 

Κίνα Atech sensor Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

 

Αισθητήρας Atech ομο. Το ΕΠΕ ειδικεύεται στην παραγωγή και τις πωλήσεις αισθητήρων. Τα κύρια προϊόντα περιλαμβάνουν τον αισθητήρα πίεσης και τη συσκευή αποστολής σημάτων, συσκευή αποστολής σημάτων επιπέδων, ασύρματος αισθητήρας πίεσης, ασύρματη συσκευή αποστολής σημάτων επιπέδων, υπερηχητικός αισθητήρας.


Σαν κατασκευαστή, βασισμένο στην καινοτομία τεχνολογίας, την καλή ικανότητα παραγωγής και τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις cOem και ODM των διαφορετικών πελατών.

Σαν κατασκευαστή και εξαγωγέα, παρέχουμε στα καλύτερα προϊόντα την πλούσια εμπειρία μας για τους πελάτες.

 

Ο αισθητήρας Atech είναι 100% που ενσωματώνεται κάθετα με στην εφαρμοσμένη μηχανική, την κατασκευή, τις πωλήσεις & το μάρκετινγκ και τη εξυπηρέτηση πελατών όλα που υποστηρίζονται από μέσα από μια δυνατότητά μας. Όλα τα κρίσιμα συστατικά και τα βήματα στην κατασκευή, τη συνέλευση και τη δοκιμή ενός οργάνου πίεσης Atech είναι στα χέρια μας και ελέγχονται προσεκτικά για να εξασφαλίσουν ότι ανταποκρινόμαστε στις κρίσιμες προδιαγραφές σας ακριβώς και με συνέπεια.

 

Ο αισθητήρας Atech έχει πωλήσει τους αισθητήρες μας στους σφαιρικούς πελάτες άνω των 100 χωρών με τις συνεχείς προσπάθειες των διεθνών πωλήσεων. Στη Βόρεια Αμερική, η Νότια Αμερική, η Ευρώπη, η Ασία, η Αφρική και η Ωκεανία, οι αισθητήρες πίεσης και οι μετατροπείς μας λειτουργούν καλά στο τοπικό περιβάλλον και βοηθούν τους πελάτες για να μετρήσουν και να ελέγξουν το ρευστά αέριο και το υγρό.

 

Στον αισθητήρα Atech, και η ομάδα πωλήσεων και η ομάδα μηχανικών θα συνεργαστούν με σας για να υπολογίσουν μαζί την καταλληλότερη λύση σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Ακριβώς αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με, είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε.

 

Καλύτερη αξία = υψηλός - ποιοτικό προϊόν + ανταγωνιστική τιμή + επαγγελματική υπηρεσία + γρήγορα παράδοση + μακροπρόθεσμη ασφάλεια

 
Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

το 2005, Atech καθιερώθηκε, ειδικευμένος στην έρευνα, την παραγωγή, το μάρκετινγκ και την εφαρμοσμένη μηχανική των αισθητήρων πίεσης, των συσκευών αποστολής σημάτων πίεσης, των αισθητήρων επιπέδων και των συσκευών αποστολής σημάτων επιπέδων.

 

το 2008, η τεχνολογία κανένας-διαρροής αναπτύσσεται, η οποία κάνει την ποιότητα του αισθητήρα ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός


το 2013, άρχισε υπερηχητική υγρή γραμμή παραγωγής να αναπτύσσει την υπερηχητική υγρή επιπέδων των αισθητήρων και αισθητήρων επιπέδων οργάνωσης


2014, απονέμοντας ως διάσημες εμπορικό σήμα Xi'an & επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας


2015, άριστος προμηθευτής για την κινεζική βιομηχανία αεροσυμπιεστών


2018, άριστος προμηθευτής για τη βιομηχανία παγκόσμιας κατεργασίας ύδατος Νέα γραμμή παραγωγής του κεραμικού χωρητικού αισθητήρα.

 

2019.To συνεχίζεται…

Atech sensor Co.,Ltd Atech sensor Co.,Ltd Atech sensor Co.,Ltd
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : Atech

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Atech sensor Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Atech sensor Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Atech sensor Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Atech sensor Co.,Ltd Πιστοποιήσεις